Nieuws uit de branche


SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition
Van 14 tot 16 maart 2017 vindt de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition plaats in het World Forum in Den Haag. Dit congres is een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen binnen de olie- en gasindustrie en wordt georganiseerd door deSociety of Petroleum Engineers (SPE) en de International Association of Drilling Contractors (IADC). Het evenement staat bekend om de uitstekende technische inhoud.

Meer info 

Energy Platform 2017
In 2016 is het nieuwe platform ‘’Energy Platform’’ gelanceerd in Hardenberg. De eerste editie, die plaats vond in Hardenberg, stelde op intieme wijze  de innovaties en technologieën binnen de gas-, wind- en olie industrie centraal. Met standhouders en een uitgebreid kennisprogramma werden de actualiteiten rondom de energie transitie binnen de olie, gas en wind op interactieve wijze uitgelicht. Deze opzet werd zeer goed ontvangen en vormt een mooie basis voor de toekomst van dit platform.

Op 7, 8 en 9 maart 2017 verplaatst Energy Platform naar Evenementenhal Gorinchem. De centrale ligging maakt het mogelijk om Energy Platform grootser neer te zetten en de gevormde basis uit te breiden.

Meer info

 


 

Offshore Energy 2017

Offshore Energy is gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Tijdens deze 2-daagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 700 exposanten hun producten en diensten aan ‘s werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert op dit evenement, dat plaatsvindt op 10 & 11 oktober in de RAI Amsterdam, opnieuw een Holland Paviljoen. Reserveer nu uw stand!

Meer info

 


 

Offshore NL 2015

Informatie:
Het kleinste materiaal maakt het grootste project mogelijk. De Nederlandse offshore-industrie is hiervan een ijzersterk voorbeeld. Aanbieders van specifieke gereedschappen, minuscule onderdelen en gigantische elementen houden een industrie draaiende om het leveren van olie, gas en windenergie mogelijk te maken.

Meer info 


 

Technische vakbeurs, Zeelandhallen Goes

Informatie:
De 4e editie van de TECHNISCHE VAKBEURS is van 10 t/m 12 februari 2015 in de Zeelandhallen te Goes!
De Technische Vakbeurs is het precisieplatform voor professionals in de techniek, industrieel onderhoud, metaalbewerking, haveninrichting, installatie- en elektrotechniek en bouwnijverheid.
Met meer dan 7.000 vakgerichte bezoekers tijdens de afgelopen editie is de behoefte aan een gespecialiseerde technische vakbeurs voor Zuid-West Nederland een feit!

Meer info